Segítsünk iskolatáskával, tanszerekkel!

2016. június 02., csütörtök

A Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) iskolatáska- és tanszergyűjtést rendez rászoruló gyerekek számára.

Sokszor magunk sem vagyunk tisztában azzal, milyen könnyen tehetnénk azért, hogy mások életét akár örökre megváltoztassuk. Ahogy Fontenelle mondta: „Számtalan olyasmi, ami megvan nekünk, de létének nem vagyunk tudatában, másvalakinek (...) a legnagyobb boldogságot okozná." Különösen igaz ez, ha egy gyermekről van szó, akit segítségünk révén képzeletben kézen foghatunk, s tovább vezetjük a tudás és életének útján. Ezáltal nem csak azt érjük el, hogy előbbre jutásában ne gátolja valaminek a hiánya, de arra is megtanítjuk, hogy jót cselekedni, másokkal törődni mit jelent.

Országszerte 19 gyűjtőponton várja az MRSZ a használható, de még jó állapotban lévő iskolatáskákat és tanszereket, melyekkel a rászoruló diákok iskolakezdését támogatjuk. Keresse fel gyűjtőpontjaink egyikét és csatlakozzon az akcióhoz!

Forrás: MRSZ

Részletek, adománygyűjtő pontok: jobbadni.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.