Őröm az öröm

2011. április 04., hétfő

Nagyváradon, a CE házban szervezik meg a Református Mentö Misszió és a Bonus Pastor Alapítvány soron következő Országos Találkozóját április 8-10. között Őröm az öröm címmel - adja hírül a Harangszó.

Az esemény megnyitóján Visky István fugyivásárhelyi lelkipásztor mond áhítatot, majd a konferencia során Horváth Mária szociális munkás "Mit tesz velem az indulat? – Mit teszek indulatommal?" címmel, Boros János pszichológus pedig az indulatátviteltől az indulatok egységéig témakörben tart előadást.


A csoportbeszélgetések mellett áhítatot tart Sipos András szilágyszegi lelkipásztor, a szombat esti istentiszteleten Geréb Géza lelkipásztor szolgál. Az áhítatok és az istentisztelet a Filippiekhez írt páli levél egy-egy szakasza nyomán az öröm témáját járják körül. A találkozó április 10-én ér véget, az eseményen résztvevők négy különböző helyszínen vesznek részt istentiszteleten, ahol bizonyságtétellel is szolgálnak.

A konferencia részletes programja

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.