Pasztorális tanácsadás és szervezetfejlesztés Debrecenben

2018. július 26., csütörtök

Vezető beosztásban dolgozik? Számos kihívással néz szembe? Szerezzen intézményvezetői és szervezetfejlesztési ismereteket a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen! Gyakorlati tudást kínálnak egyházi fenntartású intézmény vezetőinek, munkatársainak és az ilyen pályára készülőknek.

A pasztorális tanácsadás és szervezetfejlesztési mesterszak több mint 10 éve indult először a Hittudományi Egyetemen. A képzés szervezetfejlesztési szakiránya négy féléven át gyakorlati teológiai, valamint szervezetfejlesztési és menedzsment, illetve közigazgatási, jogi és pszichológiai ismereteket közvetít. Ezek nagyban segítik a vezetői kompetenciák elsajátítását, a kreatív stratégiai gondolkodást, valamint a speciális egyházi szempontok érvényesítését egy-egy intézmény közép és hosszú távú fejlesztésében.

A felekezetileg nyitott, egyetemi végzettséget nyújtó képzés 2018 szeptemberétől szeretettel várja levelező tagozatára azokat az érdeklődőket, akik hitéleti alapképzéssel (diakónus, katechéta-lelkipásztori munkatárs, kántor, közösségszervező stb.), vagy lelkészi végzettséggel rendelkeznek. A képzésre felvételt nyerhetnek azok az érdeklődők is, akik ugyan nem hitéleti szakképesítéssel rendelkeznek, de valahol már elvégeztek egy legalább 50 kreditnyi teológiai minor részismereti képzést. A konzultációkra kéthetenként, péntek és szombati napokon kerül majd sor.

Bővebb információ: felveteli.drhe.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.