Önkéntes vezetés, önkéntesvezetés?

2011. október 25., kedd

A Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa Női Bizottsága Önkéntes vezetés, önkéntesvezetés? címmel két napos női vezetőképzőt szervez.

Nem egyszer megfogalmazódott már a Női Bizottság tagjaiban, hogy jó lenne egy munkatársi képzőt tartani. Most eljutottak a megvalósításig.

Sokan érezzük egyházainkban, gyülekezetinkben, hogy mennyire fontos a következő generáció, a szolgálatot folytatók felkészítése. Érezzük ennek hiányát, szükségét. Ennek jegyében tesz egy szerény lépést a MEÖT Női Bizottsága.A sikeres megvalósítás csak mások segítségével történhet, ezért szeretettel kérnek mindenkit, hogy szólítsák meg a szolgálatra kész, és felkészítésre vállalkozó, elsősorban nőket, lányokat, asszonyokat, de természetesen férfiak sincsenek kizárva. Beszélgessünk el velük, hogy miben is számítunk szolgálatukra a gyülekezetben.

Nagyon fontos, hogy minden egyes jelentkező érezze és tudja, hogy egyéni elhatározása a gyülekezet közösségének küldésével és elvárásával párosul. Így bíztassuk az érdeklődőket.

Időpont: 2011. október 28. 16:30-tól október 29. kb. 18:00-ig

Helyszín: Budapest, 1117, Magyar tudósok körútja 3.

Jelentkezni lehet október 26-ig a MEÖT elérhetőségein: Budapest, 1117, Magyar tudósok körútja 3.,
Tel.: (+36-1)-371-2690; Fax: (+36-1)-371-2692; E-mail: oikumene@meot.hu
A konferencia költsége 2000 Ft, amely az étkezést, vagy 4000 Ft, mely a szállást és az étkezést is magában foglalja.

A vezetőképző programja innen letölthető

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.