Megújul a Dunaalmási Református Szeretetház

2010. május 11., kedd

altNagy örömünkre szolgál, hogy a már megkezdett és befejezett felújítások folytatásaként sor kerülhetett a hármas egység akadálymentesítésére, valamint az orvosi szoba felújítására, hiszen rendkívüli előrelépést jelent intézményünk számára az egyes helyiségek átalakítása, korszerűbbé tétele.

A már befejezett és gondozottaink által birtokba vett egységekben a barátságos és szép környezeten kívül megfigyelhető, hogy a lakók gondozása is gördülékenyebbé vált, köszönhetően az akadálymentes és mozgássérültek számára jól alkalmazható kapaszkodókkal, egyéb segédeszközökkel ellátott szobáknak, mosdóknak.  

Az egységek elrendezése is megváltoztatásra került, nagyobb közösségi teret nyerve ezzel intézményünk gondozottai számára.

A fürdőszobák, mosdók kialakítása biztosítja a tisztálkodáshoz, WC használatához elengedhetetlen intimitást, miközben a gondozói segítségre szorulók részére elegendő helyet biztosít.

A fent említettek ismeretében nagy reményekkel tekintünk a felújítás elé, és bízunk benne, hogy az orvosi szoba átalakítása is térnyeréssel, könnyebb, biztonságosabb berendezhetőséggel alakul.

Előre vetített elvárásaink az új orvosi szobával kapcsolatban legfőképp a gyógyszerek biztonságos és áttekinthető elhelyezésére, a vizsgálatok, egyéb ellátások során szükséges kényelmes betegelhelyezésre, valamint az iratok, számítógép, orvosi eszközök megfelelő tárolhatóságára és jobban hozzáférhető alkalmazására terjednek ki.

Reméljük a felújítás továbbra is gördülékenyen folyhat és élhetőbb, szebb környezetet biztosíthatunk a gondozottak és a dolgozók számára egyaránt.

A Dunaalmási Református Szeretetház akadálymentesítése, felújítása a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség támogatásával valósul meg, a pályázat kódszáma: KDOP-5.3.2-09-2009-0013.

alt

 

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.