Lendület – Mintegy 1800 fiatal vett részt az ifjúsági találkozón

2010. április 19., hétfő

altSalánkon rendezték meg a hétvégén a Kárpátaljai Református Egyház kerületi ifjúsági találkozóját. A Lendület nevet viselő rendezvényen mintegy 1700-1800 fiatal gyűlt össze szombaton azért, hogy Isten igéjével feltöltekezve, új lendülettel tudják folytatni hétköznapjaikat.

A találkozó témája idén a harc volt. Délelőtt az élet és a hit harcairól hallhattak igehirdetést, előadást, bizonyságtételeket, délben a salánki református gyülekezet gondoskodott a résztvevők testi táplálásáról, délután pedig a lehetőségek tárházában várta sokféle kreatív foglalkozás az egybegyűlteket: többek között origami, gyöngyfűzés, íjászat, élő történelemóra egy jurtában, pantomim, cserkészjátékok. A találkozó végén a záró áhítat arra buzdította a fiatalokat, hogy Jézus Krisztussal harcolják meg a harcaikat, mert Vele és Általa lehet győztes élete az embernek.

További képek: http://oromhirek.hu/krisz/joomla/index.php/media/keptar/2010/category/10-lenduelet.html

forrás: reformatus.com.ua

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.