Készülj, indul a Csillagpont!

2011. július 11., hétfő

"Ami nélkül sem élni, sem alkotni, sem teremteni, sem befogadni, sem elfogadni nem lehet" - ez jutott eszébe Bolyki Balázsnak, a Csillagpont egyik fellépőjének a jövő héten zajló református ifjúsági fesztivál fő témájáról. Érintések - erről vallanak mások is az esemény felvezető filmjében abból az alkalomból, hogy hogy július 19-23. között Tatán 130 program, 570 önkéntes és 3000 résztvevő segít megtapasztalni: jó református fiatalnak lenni.


Sajtótájékoztatóra szólt a meghívó két héttel a Csillagpont kaupnyitása előtt, aztán spirituális és zenei élménnyel is megérintette a résztvevőket az idén Tatán rendezendő református ifjúsági találkozó felvezető eseménye.

A csillagos égbolt alatt, a budapesti Kopaszi gáton található Café Ponyvergényben tartott eseményen szerzett benyomásokat egy felvezetző film örökítette meg. Steinbach József dunántúli püspök osztotta meg nemcsak teológiai természetű gondolatait a találkozó fő témájáról, Nyitrai Erika, a KRE adjunktusa beszélt az érintéseket a találkozón körüljáró előadásokról, Bolyki Balázs pedig szavak után dalokkal is átadta érzéseit. De nemcsak ők, hanem a sajtóesemény valamennyi résztvevője megkapta a lehetőséget, hogy elmondják, mi jut eszükbe az érintésről.

{source}

{/source}

 

A Csillagpont felvezető filmje mellett az alábbi írásban részletesen olvashatnak a sajtótájékoztatón elhangzottakról, a református ifjúsági fesztiválról pedig a csillag.reformatus.hu oldalon adunk folyamatos híradást.

Református.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.