Imaéjjel az ifjúságnak

2013. szeptember 24., kedd

Október 4-én ismét átimádkozzák az éjszakát a Kárpát-medence református fiataljai. Az idei virrasztás a hálaadás és a hitvallás köré épül.

Ifjúsági imaéjjelt hirdetett meg a Generális Konvent Ifjúsági Bizottsága. Az egész Kárpát-medencére kiterjedő virrasztást már negyedik alkalommal rendezik meg. Idén október 4-én este gyűlnek össze a református fiatalok, hogy hajnalig együtt legyenek imádságban és közösségi programokban. Az idei imaéjjel előkészítői szeretnék, ha az identitás és a hitvallás témáira építve külön is megszólítanánk Istent egyéni és közös imáinkban. 

A szervezők arra buzdítják a gyülekezeteket, ifiket, hogy kapcsolódjanak be aktívan a több ezres imádkozó közösségbe: a segédanyagokat is felhasználva formálják saját igényeik szerint a programtervezetet, vonódjanak be abba, ami október 4-éről 5-ére virradóra történik Isten színe előtt a Kárpát-medencében. 

A linket a segédanyagokhoz a következő oldalon találod. Kérünk, segítsd azzal a szervezők munkáját, hogy visszajelzést adsz arról, hol és körülbelül hányan kapcsolódtok be az idei Kárpát-medencei imaéjjelbe. Köszönjük!

reformatus.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.