Fotó- és rajzpályázat a Szeretethídon

2012. május 10., csütörtök

„Mit jelent számodra az önkéntesség? Mit jelent számodra a Szeretethíd?" témakörökben a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány fotópályázatot é gyermekrajzpályázatot hirdet meg.

A fotópályázat keretében olyan munkákat várnak, amelyek az önkéntes szolgálat örömét, a Szeretethíd élményeit mutatják be. A zsűri a legjobbnak tartott fotókat kiválasztja, amelyek eséllyel indulnak arra, hogy a 2013-as Szeretethíd plakát képét alkossák.

A gyerekeknek ugyanebben a témában rajzpályázatot hirdet meg, amelynek nyertes alkotásai a Szeretetszolgálat kiadványaiban jelennek meg majd, továbbá kiállítást szerveznek belőlük Debrecenben, az augusztus 20-i karneváli héthez kapcsolódóan.

A nyereményekről, technikai követelményekről, szerzői jogokról és egyéb gyakorlati tudnivalókról pár napon belül a szeretethid.jobbadni.hu honlapon olvashatnak, ill. hírlevélben ismét kiküldjük majd a felhívást.

A kampány szlogenje: „Mozdulj, segíts, szeress!"

Beadási határidő mindkét esetben: 2012. június 30.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.