Felvételi a Wáli István Református Cigány Szakkollégiumba

2018. január 11., csütörtök

Elindult a jelentkezési időszak a második félévre.

Felvételi a 2017/18-as tanév 2. félévére

Olyan, magukat cigány származásúnak valló, vagy igazoltan hátrányos helyzetű, valamely egyetemre felvételt nyert fiatalokat, vagy már tanulmányaikat korábban megkezdett, nappali tagozatos hallgatókat várnak a szakkollégiumba, akik készek bekapcsolódni a szakmai programokba és szeretnének jelentős támogatásban részesülni. A be nem töltött helyekre olyan egyetemisták is jelentkezhetnek, akik kollégistákként szeretnének részt venni szakmai programokban.

Az intézmény korlátozott számban elhelyezést biztosít azoknak, akik nem kívánnak, vagy nem tudnak részt venni szakmai programokban, de szívesen laknak egy befogadó közösségben.

A felvételi fő elemei:

  • adatlap kitöltése
  • esszé, két témában
  • kiscsoportos feladatmegoldás
  • személyes interjúk, bemutatkozások
  • kooperatív feladatok megoldása

A felvételi döntést a Bizottság a beküldött személyes adatok, megbízható információk, az írásbeli dolgozatok és a csoportos munka, valamint a már tagsággal rendelkezők esetében, korábbi teljesítményük, és a közösségi beilleszkedésük alapján hozza meg. A felvételi bizottság tagjai: igazgató, fenntartói képviselő, lelkész, szakmai vezető, diákbizottsági tag.

Folyamatosan frissülő információ a Wáli István Református Cigány Szakkollégium Facebook oldalán.

A felvételhez ezt az űrlapot szükséges kitölteni.

Jelentkezési határidő: 2018. január 23.

A pótfelvételi jelentkezési határideje: 2018. január 25.

A felvételi időpontja: 2018. január 29.

Forrás: wisz.hu

 

 

 

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.