Felhívás gyülekezeteknek

2012. szeptember 23., vasárnap

Olyan gyülekezetek jelentkezését várják, ahol szívesen vendégül látnák néhány órára a jövő évi budapesti CEC nagygyűlés résztvevőit.

Az Európai Egyházak Konferenciája (CEC) 2013. július 3. és 8. között Budapesten tartja tizennegyedik nagygyűlését. Trondheim és Lyon után a delegáltak jövőre Magyarországon találkoznak, hogy a CEC megújulásáról döntsenek. A nagygyűlés programjában az egyes ülésszakaszok között helyet kapott a megismerkedés a helyi gyülekezetekkel is. A gyülekezeti látogatások időpontja 2013. július 7., vasárnap 8.30-tól 14.30-ig.

A délelőtt folyamán az egyes gyülekezetekbe látogató delegáltak istentiszteleten vennének részt, amely után egy szerény ebédet fogyasztanának el, szintén a gyülekezetekben. Várjuk azon budapesti vagy Budapest-környéki gyülekezetek jelentkezését, akik vállalnák a delegáltak fogadását és utaztatását.

Arra kérjük a gyülekezeteket, hogy szolgálatukról legkésőbb december 31-ig az oikumene@reformatus.hu email címre jelezzenek vissza. Az esetleges kérdésekkel kapcsolatban Somosfalvi Orsolya helyi koordinátor áll rendelkezésükre.

Külügyi Iroda

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.