A CEC pályázati felhívása

2010. november 05., péntek

altAz Európai Egyházak Konferenciájának (CEC) genfi központja pályázatot írt ki megüresedő igazgatói tisztségére.

Az Európai Egyházak Konferenciájának (CEC) genfi központja pályázatot írt ki az Egyházak Párbeszédben Bizottság Viorel Ionita nyugdíjba vonulásával megüresedő igazgatói tisztségére.

A teljes állású megbízatás 2011. június 1-től 2014. május 31-ig szól. Az igazgató feladata az európai ökumenikus teológiai párbeszéd ösztönzése, a bizottság munkájának koordinálása, a CEC többi munkacsoportjával való kapcsolattartás és a meghozott döntések kivitelezése. A pályázó PHD fokozattal rendelkező teológus lehet, aki egy tagegyház támogatását élvezi és további három személy ajánlását csatolja a motivációs levele mellé. Az igazgató mellett félállású adminisztratív munkatárs dolgozik.

A pályázat leadásának határideje december 20. Részletes információ és jelentkezési lap a Zsinati Hivatal Külügyi Irodáján kérhető az alábbi e-mail címen: zsinat.kulugy@zsinatiiroda.hu.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.