Egyházak Világtanácsa 10. Találkozója

2013. január 09., szerda

Az Egyházak Világtanácsa fiatal kommunikációs szakembereket keres 10. gyűlésének kommunikációs csoportjába.

Az Egyházak Világtanácsa (EVT) tagegyházaiból és más ökumenikus szervezetekből érkező, képzett és lelkes kommunikációs szakemberek számára ajánl lehetőséget. A jelölt a világ minden tájáról érkező kommunikációs szakemberekkel dolgozhat együtt a Világtanács legjelentősebb eseményén. Az EVT új formát szeretne adni a gyűlésen történtek kommunikálásának, a világgal történő megosztásának. A kis csapatokban folyó munka jó lehetőség értékes tapasztalatok szerzésére és az ökumené építésére.

Általános követelmények

·         Minimum 3-5 éves, egyházi vagy világi médiumnál szerzett kommunikációs munkatapasztalat.

·         Kor: 22-30 év

·         Közösségében végzett egyházi, ifjúsági és/vagy ökumenikus tevékenység.

·         Folyékony angol írás- és beszédkészség (Kivéve, ha egy másik nyelvű csoportban vesz részt a jelentkező, akkor az angol nyelv elégséges ismerete megfelelő).

·         Elérhetőség a 2013-ban Busanban (Koreai Köztársaság) rendezett gyűlés ideje alatt, október 27-től november 10-ig.

A jelentkezés lépései

Amennyiben szeretne a betöltendő pozíciók valamelyikére jelentkezni, küldjön egy önéletrajzot és motivációs levelet.

·         A motivációs levélben szerepeljen: miért szeretne az Egyházak Világtanácsának kommunikációs csoportjában dolgozni és részt venni a gyűlésén. Valamint írjon munkatapasztalatáról és az egyháznál végzett ifjúsági/ökumenikus tevékenységeiről.

·         Az önéletrajzban sorolja fel iskolai és egyéb végzettségeit, képzettségét és munkatapasztalatait. Azok, akiket az írás, fényképezés vagy film érdekel, kérjük készüljenek próbacikkel, fotókkal vagy videóval.

·         A jelentkezési időszak 2013. január 31-én zárul, a felvételről február 28-áig születik döntés.

Motivációs levelét és önéletrajzát kérjük küldje a Világtanács Kommunikációs Osztályának, Linda Hanna-nak: Linda.Hanna@wcc-coe.org. Csak azok jelentkezését tudjuk elfogadni, akik önéletrajzot és motiváció levelet is csatolnak; jelentkezésükben azt is jelöljék meg, mely pozíciót kívánják betölteni (a lehetőségekről itt lehet olvasni).

A gyűlésen való részvétel

A gyűlésen önkéntesként vesz részt minden jelentkező, így a részvételhez szükséges anyagi támogatást kérjük az egyházközségüktől vagy munkahelyüktől kérjék, mely kiváló lehetőség az Egyházak Világtanácsának támogatására. A kommunikációs csapathoz való csatlakozás azonban nem a megszerzett támogatások mértékétől függ, hanem a szakmai tapasztalat, egyéb tudás és képességek színvonalától.

Ha a jelentkező egyházközsége vagy munkáltatója nem tudja magára vállalni a részvételi költségeket, az EVT vállalja az utazás (vízumot is beleértve), a szállás és étkeztetés költségeit.

A kommunikációs csapatban végzett munka mellett a gyűlés ideje alatt lehetőség nyílik a kapcsolódó ifjúsági programokon való részvételre.

További információk itt.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.