Egyetemi lelkészeket keres a Károli

2019. június 05., szerda

A Károli Gáspár Református Egyetem pályázatot hirdet egyetemi lelkészi pozíció betöltésére, egy férfit és egy nőt keresnek.

A férfi lelkész elsősorban a hallgatói közösség építésének feladatával lenne megbízva, igei és egyéb közösségi alkalmak megtartása lenne a feladata a bölcsészettudományi kar, állam- és jogtudományi kar, egészségtudományi kar és tanítóképző főiskolai kar budapesti képzésben részt vevő hallgatói számára.

A lelkésznőtől elvárt munka a kollégájával való együttműködésen túl spiritualitási feladatok ellátása a hittudományi karon annak spirituálisával együttműködésében, valamint a lelki élet szervezése és gondozása.

A munkakezdés ideje: 2019. szeptember 1.
Részletek a pályázati kiírásban.

A pályázatokat az alábbi címre várják: elektronikusan a rektorhelyettes@kre.hu e-mail címre, postai úton a Károli Gáspár Református Egyetem Rektori Hivatalába (1091 Budapest, Kálvin tér 9.). A borítékra írják rá: Egyetemi lelkészi pályázat. A pályázatok beadási határideje 2019. június 20.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.