Egy lépésre adventtől

2012. november 22., csütörtök

Eljuttatni karácsony üzenetét azokhoz, akik valamilyen oknál fogva az evangéliumot nem kötik az ünnephez – ez lesz a református egyház társadalmi megjelenésének fő üzenete idén karácsonykor.

„Nincsenek olyanok, akik előnyt élveznek. Karácsony mindenki számára nyitott és mindenkinek lehet útja a karácsonyhoz" – állítja Ódor Balázs teológus abban a felvezető filmben, amely a Magyarországi Református Egyház idei karácsonyi társadalmi megjelenése elé készült. A kampány középpontjában egy kisfilm áll majd.

A 2012. december 2-án publikálandó alkotással és a mögötte álló honlappal kifejezetten azokhoz szeretnénk eljutni, akik valamilyen oknál fogva az evangéliumot nem kötik az ünnephez. A cél az, hogy Jézus eljövetelének örömhíre megérinthesse azokat is, akik az ünnepre rárakódott más üzenetek között elvesznek.

A kampány bevezetéseként megosztunk egy rövid videót, amelyben az alkotás szereplői vallanak motivációikról, a karácsonyi üzenet kapcsán megfogalmazódó benyomásaikról.

Még egyszer: megjelenés december 2-án.

MRE Kommunikációs Szolgálat

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.