Egy kérdés

2013. október 21., hétfő

2017-re készül egy olyan református káté, mely az ifjúság nyelvén fogalmazza meg hitünket. A munkába fiatalokat is szeretnék bevonni, várják véleményüket, az őket foglalkoztató kérdéseket.

Kedves Fiatal Barátunk!

A Magyar Református Egyház Generális Konventjének megbízásából 2017. októberére, a reformáció 500 éves jubileumának tiszteletére egy olyan, mai nyelven megfogalmazott kátét szeretnénk összeállítani, amely Neked is szólhat. Ebben kérjük a segítségedet: töltsd ki rövid kérdőívünket!

A válaszok őszinteségének érdekében a kitöltéshez nem kérjük a nevedet, de a feldolgozás miatt kérünk, adj meg magadról három adatot!

Fogalmazz meg legalább egy olyan kérdést, amely Istennel, az egyházzal, a világgal vagy a saját életeddel kapcsolatban a legjobban foglalkoztat. Többet is kérdezhetsz, csak jelöld a legfontosabbat!

Az utolsó kérdésben a véleményedet kérjük a konfirmáció hatékonyságával kapcsolatban (akkor is, ha már konfirmáltál, akkor is, ha nem). A megadott válaszlehetőségek közül jelöld meg azt, amelyikkel a legjobban egyetértesz!

A káté összeállításának folyamatában továbbra is szeretnénk kapcsolatban maradni veled, hogy a készülő kátéról újra véleményedet, benyomásaidat kérjük. Erre az internet csatornáin keresztül lesz lehetőségünk, ha ehhez Te is hozzájárulsz. Amennyiben megadod e-mail címedet, időnként újra segítségedet kérjük.

kérdőív kitöltési határideje október 31. 

 

Köszönjük együttműködésedet!

a Református Káté Bizottság

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.