Egy doboznyi szeretet

2016. november 15., kedd

Új adománygyűjtési módot vezet be a 10 éves Magyar Református Szeretetszolgálat. Az MRSZ szeretetdobozokba gyűjti a szeretettel összekészített tartós élelmiszereket. Az egyszerű, tetszetős, környezetbarát doboz segítségével a nehéz körülmények között élő, nélkülöző családok, betegek, gyermekek és idősek számára gyűjtenek tartós élelmiszert, tisztítószert.

„Mindennapi szolgálatunk során több száz családdal találkozunk, akik segítségért fordulnak hozzánk. „Egy doboznyi szeretet" reményt jelenthet a túléléshez és örömöt a nélkülözések közepette. Csatlakozzon Ön is kezdeményezésünkhöz, segítsen, hogy minél több rászorulónak segíthessünk élelmiszerrel!" – olvasható az MRSZ felhívásában.

Mi kerüljön a szeretetdobozba? A Szeretetszolgálat elsősorban tartós élelmiszert vár cukrot, olajt, konzervet, lisztet, kakaót, teát, fűszereket, édességet. Örömmel fogadnak továbbá tisztálkodási- és tisztítószereket: mosószert, öblítőt, fogkrémet, gyermek és felnőtt pelenkát, sampont, tusfürdőt.

A Szeretetdoboz környezetbarát anyagokból készült, többször felhasználható, mivel ragasztószalag nélkül is záródik, így környezetünket is óvjuk, miközben segítünk. Miután az adomány célba ért, a dobozt más újra meg tudja tölteni.

Az összefogásra nagy szükség van, hiszen az egész Kárpát-medencében évente több ezer rászoruló részére juttat el az MRSZ támogatóinak segítségével élelmiszert, ruhaneműt és más alapvető tárgyi eszközöket.

További információk a 06/1 273 0449-es telefonszámon, az adomany@jobbadni.hu e-mail címen, illetve Debrecenben Iszlai Gergelynél a 06 30 484-4159-es telefonszámon kérhető.

Forrás: jobbadni.hu, fotó: Vargosz

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.