Csillagpont: már lehet jelentkezni

2017. május 09., kedd

Elindult az idei Csillagpont honlapja, amin már regisztrálni is lehet a júliusi debreceni református ifjúsági találkozóra.

Július 25. és 29. között Debrecenben rendezik meg a 8. Csillagpont református ifjúsági találkozót, melyre több ezer 14 és 35 év közötti fiatalt várnak a Kárpát-medencéből. Idén is számos zenei, kulturális és sportprogram közül választhatnak a résztvevők életkoruknak, élethelyzetüknek és érdeklődésüknek megfelelően. A folyamatosan bővülő programkínálatról a találkozó új weboldalán lehet tájékozódni.

Ugyanakkor a Csillagpont nemcsak igényes kulturális és szórakozási lehetőségeket kínál, hanem egyben találkozási pont is, ahol a résztvevők együtt gondolkodhatnak a világról, közös értékeikről és Istenről. A találkozó idei mottója: Re:formálj!, vagyis az előadók ebben az évben megvizsgálják majd, mit jelentett Jézus számára a reformáció; mit jelent a Jézussal való személyes kapcsolat; valamint az is szóba kerül, hogy a résztvevők hogyan viszonyulnak a reformációhoz.

A Csillagpont online regisztrációs felületén lehet előzetesen jelentkezni a találkozóra – május 28-án éjfélig lehet legolcsóbban jegyekhez jutni. Az árakról, határidőkről és egyéb fontos tudnivalókról itt lehet tájékozódni.

A Csillagpont különlegessége, hogy – szemben más profi fesztiválokkal – fiatalok szervezik fiataloknak. Ahhoz, hogy létrejöjjön a találkozó, mintegy 600 önkéntes közel kétéves munkájára, gondolataira, ötleteire, odafigyelésére és odaszánására van szükség. A közönségkapcsolat, a logisztika és a program munkaágak munkacsoportjaiba még mindig várnak önkénteseket.

reformatus.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.