Berekfürdőn tartja konferenciáját a Tiszántúli Nőszövetség

2010. október 27., szerda

A konferenciára várják a Nőszövetségek vezetőit és tagjait, valamint a gyülekezetekben munkálkodó testvéreket, nemcsak nőszövetségi tagokat.

Berekfürdőn a Megbékélés Házában tartja a Tiszántúli Egyházkerületi Nőszövetség őszi konferenciáját november 1821. között, melyre szeretettel hívja és várja a Nőszövetségek vezetőit és tagjait, valamint a gyülekezetekben munkálkodó testvéreket, nemcsak nőszövetségi tagokat.

A Konferencia csütörtökön délután 16.00 órakor kezdődik és vasárnap délben fejeződik be.

Konferenciánkat három téma határozza meg:

1. A Kárpát-medencei  imanapi füzet és CD lemez anyagának ismertetése, valamint a gyülekezetekben való alkalmazása. A programot ebben az évben a Tiszántúli Református Egyházkerületi Nőszövetség készítette el. A Kárpát-medencei Nőszövetségek előkészítő konferenciája Berekfürdőn volt szeptember 23–26. között.

2. A Vakmisszió munkája és programja.

3. Házunk tája: Az egyházkerületi nőszövetség 2010-i eseményeinek áttekintése; kérdések, tervek, javaslatok a jövő évi munkatervhez.

A  konferencia részvételi díja 15 000 Ft (tizenötezer forint). Üdülési csekket is elfogad a Megbékélés Háza. Jelentkezési határidő november 10. Cím: Szécsi Andrásné 4030 Debrecen, Győrffy I. u. 49.Tel: 06 52 470 889; Email: szecsiemma@gmail.com

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.