A Kálvin Kiadó tájékoztatása a hittankönyvek szállításáról

2014. augusztus 06., szerda

Az általános iskolai és a hatosztályos gimnáziumokban induló kötelezően választható hit- és erkölcstanoktatáshoz megrendelt ingyenes tankönyveket és munkafüzeteket augusztus 6. és 25. között szállítják ki – derül ki a Kálvin Kiadó közleményéből.

Ezúton értesítjük, hogy az általános iskolai és a hatosztályos gimnáziumokban induló kötelezően választható hit- és erkölcstanoktatáshoz megrendelt ingyenes taneszközöket (tankönyvek és munkafüzetek) a Református Kálvin Kiadó fogja kiszállíttatni a Zsinati Oktatásügyi Iroda részére Önök által megadott református gyülekezet címére, a megjelölt átvevő személy elérhetőségi adatai alapján.

A szállítmányozást a Gardia Logisztika Kft. végzi a Kiadó megbízásából.

A szállítást 2014. augusztus 6. és 25. között a GLS futárszolgálat teljesíti Önök felé.

− A csomagon található tasak tartalmaz egy részletes átvételi elismervényt a leszállított taneszközökről, amelyet kérünk, hogy aláírásukkal, dátummal és bélyegzővel ellátva adjanak vissza a futárnak.

− Kérjük, hogy az átvételkor – lehetőség szerint – végezzenek mennyiségi ellenőrzést, és ha eltérés mutatkozik, azt vezessék rá az átvételi bizonylatra, majd aláírásukkal, dátummal és bélyegzővel hitelesítve adják azt vissza a futárnak.

− Amennyiben 1 napon belül mégis eltérést tapasztalnak, kérjük azonnal jelezzék e-mailben a Kálvin Kiadó felé, aki intézkedik, hogy a helyesbített tételeket mielőbb megkapják. Ha 1 napon túl reklamálnak a Kálvin Kiadónál, sajnos csak szeptemberben az Önök költségére áll módunkban a reklamált tételt leszállítani Önöknek.

Kérem, hogy esetleges reklamációjukat küldjék: juhasz.zsuzsanna@kalvinkiado.hu e-mail címre.

Tisztelettel kérjük, hogy közös érdekünkben a küldemények határidőben történőátvételéről gondoskodni szíveskedjenek.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy amennyiben a futárszolgálat másodszori kísérletre sem tudja Önöket elérni és átadni a küldeményt, úgy a következő szállítás költsége Önöket terheli, és ebben az esetben nem tudunk felelősséget vállalni az időbeni kézbesítésre.

Együttműködésüket megköszönve, szolgálatukhoz és munkájukhoz Isten áldását kérjük. Tisztelettel:

Budapest, 2014. július 22.

Galsi Árpád s.k. igazgató

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.