A bibliaolvasás forradalma: itt a digitális Biblia

2009. december 19., szombat

 

 

Jelenleg az USA-ban nagy szenzációnak számít az új digitális Biblia, ami a bibliaolvasási szokások változását, valóságos bibliaolvasási forradalmat hoz magával. A Glo nevű program a klikkelős-digitális generációnak szól…

alt

 

A Glo interaktív Biblia komputer-alkalmazással. De nem csak ezt nyújtja az új felület. Az új nemzetközi angol nyelvű bibliafordításhoz (NIV) kommentárok is rendelkezésre állnak, 7 500 lexikon-bejegyzéssel, 2 400 érdekes fotóval, 500 virtuális zarándokúttal a Szentföldön, a mai és a Jézus korabeli Jeruzsálemben. Multimédia Bibliának is nevezhetjük a Glo-t, hiszen három és fél órás filmet is lehet nézni a felületen. További 700 szép művészeti alkotás is segít a Biblia szemléletesebbé tételében. A Glo valójában az új digitális generáció szent könyve akar lenni – tájékoztat Nelson Saba, a program igazgatója. (livenet.ch – pro-medienmagazin.de – 2009-12-17/18 – dr. békefy – www.reformatus.hu)

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.