2014-ben is lesz KözösPont

2013. december 19., csütörtök

Az Ökumenikus Ifjúsági Iroda (ÖKI) szervezésében ajövő év nagyobb fesztiváljain ismét lehet az ökumenikus sátorral találkozni. Önkéntesek jelentkezését várják a szervezők.

A Közös Pont sátor dolgozói egy keresztény fiatalokból álló csapat, akik nyitottak arra, hogy Magyarország ifjúsági fesztiváljain az életről, világról, egyházról, az anyagon túli világról:

  • az Atyáról mint alkotóról,
  • Jézus Krisztusról mint értünk szenvedőről és
  • a Szentlélekről szóljanak.

Szeretünk zenélni, rajzolni, imádkozni, táncolni, beszélgetni, sportolni, meg minden egyebet, amit amúgy mindenki más is csinálni szokott. Azért megyünk ki a fesztiválokra, hogy a bulizás mellett a mosoly alá komolyságot csempészve megosszuk mindenkivel, mi hogyan látjuk a világot, elmondjuk, mi miért vagyunk vidámak és boldogok, miben hiszünk.

2000-ben jelentünk meg először az akkor még Pepsi-szigeten, azóta már 14 nyáron voltunk jelen különböző fesztiválokon. Fenntartóink, a három legnagyobb történelmi keresztény felekezet (katolikus, református, evangélikus) jóvoltából 2014-ben is folytathatjuk a megkezdett munkát.

2014-ben négy fesztiválon tervezünk részt venni:

  • Fishing on Orfű
  • Volt fesztivál
  • Hegyalja fesztivál
  • Szegedi Ifjúsági Napok

Idén is várjuk a fesztiválokon való szolgálatra elhivatott, 18-30 év közötti keresztény fiatalok jelentkezését. Ha te is kedvet érzel, hogy csatlakozz hozzánk, az alábbi elektronikus űrlapot kell kitöltened a jelentkezéshez (az űrlapon még találsz további információkat is a jelentkezéssel kapcsolatban).

A jelentkezési határidő 2014. január 26.

Amennyiben további kérdésed van, a kozospontsator@gmail.com címen tudsz érdeklődni.

*

Az ÖKI felhívását az evangelikus.hu oldalról vettük át.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.