Sófár konferencia és dicsőítő est

2019. november 09., szombat, Kecskemét

Az életünk minden területén dicsőíthetünk, ez a keresztyén ember elhívása is, erre van teremtve. Épp ezért Dicsőítésre teremtve címmel rendezi meg őszi konferenciáját és dicsőítő estjét a Sófár református dicsőítő mozgalom november 9-én, szombaton. Még lehet regisztrálni a konferencia műhelyeire!

„…hogy dicsőítésének magasztalására legyünk…”  (Ef 1,12)

Hogyan is válhatok Isten dicsőségére az életem minden területén? Mikor és miért kell dicsőítenem Istent? Hogyan találom meg azt, hogy mi az én utam a dicsőítésben? Hogyan jelenik meg a gyülekezeteinkben a dicsőítés, és milyen lehetőségeink vannak még? Ezekre a kérdésekre keresik a választ a konferencián.

Az életünk minden területén dicsőíthetünk, ez a keresztyén ember elhívása is, erre van teremtve. Ezt a témát próbálják meg kibontani az előadásokon és a műhelyfoglalkozásokon. 

A szervezők fontosnak tartják, hogy a lelki és zenei alkalmak mellett legyen olyan összejövetel is, amelyen alapkérdéseket tisztázhatnak.

A nap dicsőítő esttel zárul, amelyen három különböző csapat fogja vezetni a résztvevőket.

Időpont: november 9., szombat, 09:00

Helyszín: Kecskemét, Szabadság tér 7.

További információ és a jelentkezési ív a Sófár mozgalom honlapján érhető el.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.