Jótékonysági koncert a Ráday Kollégiumért

2019. február 22., péntek, Budapest

Jótékonysági koncertet szervez a leégett Ráday Kollégium javára a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány. A református felsőoktatási kollégium január közepén égett le, miután kamaszok gyújtogattak a kollégium tövében. A koncerten támogatójegyek vásárolhatók, amelyből a kollégium diákjait, valamint a tűzben elhunyt négygyermekes édesapa családját támogatják.

A budapesti Kálvin téri református templomban fellép Ábrahám Márta és az Ábrahám Consort régizene együttes. A koncertet február 22-én, pénteken este hét órakor tartják. A rendezvény fővédnöke: Bogárdi Szabó István, református püspök, a Zsinat lelkészi elnöke.

Támogatójegyek elővételben is vásárolhatók péntektől a Magyar Református Szeretetszolgálat irodájában (Budapest, Hungária körút 200.), valamint a koncert előtt a helyszínen.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.