Fesztiválozz és missziózz a KözösPonttal!

2019. január 25., péntek

Idén is várja 18-33 év közötti fiatalok jelentkezését a KözösPont fesztiválmisszió. A jelentkezési határidő január 27., a sikeres felvételt követően a Volt, a Strand, az Ördögkatlan, az EFOTT vagy a SZIN fesztiválok valamelyikén vehettek majd részt.

A KözösPont egy keresztény fiatalokból álló csapat, a fesztiválok közegében adnak lehetőséget mindenkinek arra, hogy begyakorolt szövegek végighallgatása nélkül, kötetlenül, személyesen beszélgethessenek hitről, kereszténységről, az életről vagy bármi másról. A KözösPont a katolikus, református, evangélikus egyházak összefogásával már 2000 óta jelen van a nagyobb hazai könnyűzenei fesztiválokon. 

Idén is várják a 18-33 év közötti, elkötelezett fiatalok jelentkezését, akik szívesen részt vállalnának a szolgálatban. A sikeres jelentkezést és a három felkészítő alkalmat követően, 2019-ben a VOLT, a Strand, az EFOTT, a SZIN és az Ördögkatlan fesztiválok közül választhattok majd. A részvétel feltétele a képzési hozzájárulás befizetése. Az egész évadra (3 képzés, 1 fesztivál, teljes ellátás, szállás, étkezés) összesen 10.000 Ft hozzájárulást kérnek a szervezők.

A misszióról további információt bemutatkozó kiadványukból tudhattok meg. 

Jelentkezni január 27-ig tudtok elektronikus űrlapjuk kitöltésével

kozospont.com 

Ez történik továbbiak →