Ars Sacra fesztivál szeptemberben

2017. augusztus 17., címkék: ökumené, nyitott templomok napja, ökumene, ars sacra, Ökumené

Tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Ars Sacra fesztivált és a Nyitott Templomok Napját, idén szeptember 16-án és az azt követő héten. Számos református gyülekezet is csatlakozott az ingyenes programsorozathoz.

Csatlakozás az Ars Sacra Fesztiválhoz

2014. március 06., címkék: ars sacra, Pályázat, pályázatok, pályázat

Az Ars Sacra Fesztivál szervezői várják minden olyan művész, együttes, intézmény, szervezet vagy magánszemély jelentkezését, aki, amely a Szépség és Igazság felmutatásával igyekszik felragyogtatni az Isten által teremtett világ csodálatos voltát.

Reformátusok az Ars Sacra Fesztiválon

2013. szeptember 06., címkék: ars sacra

Az Ars Sacra Alapítvány hetedik éve szervezi meg a Templomok Éjszakáját és a Szakrális Művészetek Hetét. A – közös elnevezéssel - Ars Sacra Fesztiválon református programok is helyet kapnak.

Kultúra és misszió

2013. szeptember 04., címkék: reformátusok lapja, ars sacra, templomok éjszakája

A Templomok Éjszakáját szeptember 14-én rendezik meg országszerte. Ennek céljáról, missziós lehetőségeiről és az idei fellépőkről faggattuk a budapesti Szilágyi Dezső téri református gyülekezet vezető lelkészét, Illés Dávidot.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.